+381 21 422022
+386 31 296499
office@kurseviprogramiranja.com

Pravila i uslovi korišćenja

Korišćenjem ili pristupanjem sajtu kurseviprogramiranja.com, njegovim servisima i delovima automatski prihvatate poštovanje aktuelnih pravila i uslova korišćenja ovog sajta. Sajt kurseviprogramiranja.com predstavlja servis za usluge koje pruža privredno društvo PanonIT doo, Dunajska cesta 136, Ljubljana, Slovenija.

Na sajtu kurseviprogramiranja.com postavljeni su vlastiti sadržaji koji se odnose na kurseve programiranja i obuku kandidata u ovoj oblasti, a mogu da budu postavljeni i sadržaji saradnika, partnera ili oglašivača, besplatni sadržaji, sadržaji kreiranih od strane posetilaca i linkovi koji vode na spoljne stranice. Svi sadržaji objavljuju se u dobroj nameri. Svaki posetilac ili korisnik sajtakurseviprogramiranja.com pristupa sajtu i koristi sajt na sopstvenu odgovornost i kurseviprogramiranja.com se ne mogu smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem sajta.

Pristup sajtu kurseviprogramiranja.com i njegovim servisima omogućen je svim korisnicima Interneta, s tim da je za određene servise i sadržaje neophodna prethodna registracija korisnika. Zabranjeno je korišćenje sajta za bilo kakve zlonamerne aktivnosti ili preduzimanje radnji kojima se nanosi šteta sajtu kurseviprogramiranja.com ili njegovim posetiocima i korisnicima, uključujući, ali ne ograničavajući se na hakerske aktivnosti (nasilan i/ili neovlašćen pristup pojedinim delovima sajta, neovlašćeno menjanje sadržaja, neovlašćeno preuzimanje podataka o korisnicima i slično) ili kojima se narušavaju autorska prava vlasnika materijala objavljenih na sajtu kurseviprogramiranja.com.

Pojedinim delovima sajta i sadržajima mogu da pristupe samo registrovani korisnici sa odgovarajućom šifrom za pristup. Korisnicima koji nemaju odgovarajuće šifre za pristup zabranjen je pristup tom delu sajta.

Polaznik online kursa dobija korisničko ime (username) i šifru (password) za pristup kursu programiranja, odnosno online servisu za polaznike. Polaznik može da izmeni svoju šifru u bilo koje doba korišćenja servisa. Savetujemo Vam da šifru čuvate na bezbednom mestu.

Minimum 4 characters
0