O nama

Zašto smo se odlučili za ovaj put

Naša misija je podsticanje i pomaganje u razvoju profesionalne karijere svakog pojedinca kako bi uvećao svoju kompetentnost i ostvario se na poslovnom planu.

Ako želite i Vi da se usavršavate u oblasti IT-a i postanete deo najtraženije i najprofitabilnije zajednice, onda ste na pravom mestu.

Naime, informacione tehnologije su postale deo naše svakodnevice i danas su zastupljene u svim sferama poslovanja - prodaji, martekingu, administraciji, zdravstvu, školstvu, poljoprivredi... Ovakva modernizacija poslovanja zahteva sve više stručnjaka u oblasti IT-ja.

Dugi niz godina uspešno se bavimo obukom kandidata za IT kompanije kroz nadaleko poznate SmartInIT kurseve programiranja kao i kroz PanonIT-ove interne obuke zaposlenih.

Značajan broj naših polaznika uspešno započinje IT karijeru neposredno nakon završenog kursa zahvaljujući timu iskusnih predavača i ljudi sa akademije koji su pažljivo osmislili program kurseva tako da u potpunosti odgovara na trenutne trendove i potrebe tržišta.

Podstaknuti ovim rezultatom ali i podacima koji ukazuju na postojanje sve veće potrebe za kvalifikovanim IT kadrom, uvideli smo značaj i potrebu za daljim obučavanjem u ovoj oblasti.


Naš pristup

Na kurseviprogramiranja.com pored teorijskog znanja, paralelno razvijamo i logičko, algoritamsko i divergentno razmišljanje kao sposobnost za rešavanje kompleksnih problema.

Svaki kurs sadrži relevantne teme iz oblasti programiranja koje su selektovane sistematično, na osnovu dugogodišnjeg iskustva u obuci kandidata i zaposlenih.

Od presudnog je značaja i benefita za kandidate da materiju od samog početka razumeju u potpunosti zbog čega se sva predavanja i testovi održavaju na maternjem jeziku.

Neograničen pristup materijalima dodatno omogućava fleksibilnost i efikasnost u učenju i napredovanju svakog pojedinca.

O predavanjima

Koncepcija i način realizacije kurseva su usmereni na usvajanje kako teorijskih, tako i praktičnih znanja i veština primenljivih u praksi.

Predavanja su organizovana u manje nastavne celine radi lakše organizacije učenja i savladavanja gradiva. Obuhvataju različite vidove učenja i, zahvaljujući tome, polaznik pored stečenog znanja razvija i odgovarajuće sposobnosti i veštine koje su od velikog značaja za ovu profesiju.

Predavanja su praćena praktičnim zadacima gde polaznici na konkretnim primerima primenjuju stečeno znanje, a zahvaljujući kontinualnim online testovima koji su sastavni deo svake sesije, polazinik dobija povratnu informaciju o nivou usvojenog znanja što je neophodno za praćenje progresa.


Preteča Online platforme za učenje

  • PanonIT - “Simple solution for complex problem”

    Kompanija sa decenijskim iskustvom koja broji preko 150 zaposlenih. PanonIT je specijalizovan za razvoj softverskih proizvoda, proizvodnju elektronskih uređaja na bazi mikrokontrolera i poljoprivredna rešenja u misiji digitalizacije poljoprivrede. Pored sopstvenih proizvoda, PanonIT nudi i outsourcing usluge, kao i kompletnu izradu softverskih rešenja za svoje klijente.

  • SmartInIT Code Academy - kursevi programiranja u Novom Sadu

    Istraživanjem tržišta i uočavanjem potrebe za kompetentnim IT kadrom, osmišljen je koncept rada SmartInIT-a. Utemeljavanje osnovnih koncepata i usmeravanje polaznika u odgovarajuće sfere IT industrije glavni je fokus SmartnIT škole. SmartInIT škola se bavi prekvalifikacijom kadrova u odgovarajući IT sektor, kako bi pomogla polaznicima ostvarenje na poslovnom planu, a tržištu ponudila kadar sa dobrim osnovama i utemeljenim znanjem. Inspirisani pre svega uspehom polaznika a onda i kvalitetom nastave koji smo uspeli da ostvarimo odlučili smo da prevaziđemo geografske granice u ostvarenju naše misije.