+381 21 422022
+386 31 296499
office@kurseviprogramiranja.com

O nama

Misija

Naša misija je podsticanje i pomaganje u razvoju profesionalne karijere svakog pojedinca kako bi uvećao svoju kompetentnost i ostvario se na poslovnom planu. Zato smo kreirali platformu na kojoj možeš da od kuće naučiš sve ono što je potrebno da jednog dana postaneš pravi IT stručnjaci. Ako želiš da se usavršavaš u oblasti IT-a i postaneteš deo najtraženije i najprofitabilnije zajednice, onda je dolazak na kurseviprogramiranja.com pun pogodak! Kao što znaš, informacione tehnologije su postale deo naše svakodnevice i danas su zastupljene u svim sferama poslovanja – prodaji, marketingu, administraciji, zdravstvu, školstvu, poljoprivredi i skoro svakoj sferi života o kojoj možemo da pomislimo. Ovakva modernizacija poslovanja zahteva sve više stručnjaka u oblasti IT-ja.

Ideja

Platforma je namenjena neformalnom obrazovanju kroz online video kurseve iz IT oblasti.

Dugi niz godina uspešno se bavimo obukom kandidata za rad u IT sektoru. Počeli smo od akademije programiranja u Novom Sadu, koja je sada već nadaleko poznata – SmartInIT Code Academy – www.smartinit.net, a onda smo rasli tako što smo obučavali talentovane pojedince da postanu vrsni programeri ili testeri. Oni su posle naših obuka vrlo lako nalazili poslove. Motivisani širenjem poslovanja na region, gde svi pričamo na svom jeziku, prebacili smo centralu u Ljubljanu u Sloveniju. Ipak, to nam nije bilo dovoljno. Želeli smo veliku IT zajednicu regiona. Želeli smo da svako u regionu ima podjednake šanse da postane IT stručnjak. Tada smo se odlučili da otvorimo online akademiju programiranja, a one su moguće u baš svakoj tački sveta! I tako je nastala ova platforma – iz naše želje da prenesemo znanje i proširimo IT zajednicu Balkana gde svi razumemo svoj jezik i najlakše na njemu učimo. Naravno, naša topla preporuka je da obavezno posvetiš pažnju engleskom jeziku, bar tehničkom delu potrebnom za razumevanje dokumentacije, zahteva klijenata, “googlanje”. U svakom slučaju, dok učiš da programiraš na svom jeziku, do prvog razgovora za posao imatšvremena da se posvetiš i engleskom. Ohrabrujemo te!

Uči od najboljih!

Okupili smo profesore sa tehničkih fakulteta, iskusne IT inženjere iz regiona i zajednički pažljivo osmislili program kurseva tako da u potpunosti odgovara na trenutne trendove i potrebe tržišta. To znači da se na ovoj platformi nalaze kursevi koje su kreirali inženjeri sa praktičnim inženjerskim, ali i pedagoškim iskustvom, sa posebno razvijenom metodologijom kako najlakše od potencijalnog talenta napraviti pravog IT stručnjaka. Naši kursevi ne mogu zameniti neki fakultet IT smera, ali mogu omogućiti čoveku sa velikom motivacijom da dobije dovoljno znanja za zaposlenje u IT sektoru. Preko 200 ljudi, da mi imamo informaciju, se zaposlilo nakon naših kurseva.

Da li smo te dovoljno motivisali?

Pristupačnost i ušteda vremena i novca

Ne moraš da razmišljaš koliko ti treba da stigneš do mesta gde se kursevi održavaju, jer je to mesto gde god ti to poželiš. U parku, kod kuće, u kafiću, na plaži… ti biraš i kada ćeš učiti i raspoređuješ lekcije onako kako ti to želiš. Sve što ti treba je dobar internet! Tako ćeš značajno uštedeti vreme. Ujedno, online kursevi su jeftiniji od offline kurseva. Tako štediš i novac. Dakle, uči bilo kada, bilo gde, za manje para!

Minimum 4 characters
0