Napredno programiranje

Guraj svoje granice napred
Napredno programiranje

Kurs naprednog programiranja je namenjen polaznicima koji su se već susreli sa programiranjem i poznaju osnove programiranja.

Misliš da nemaš osnovno znanje iz programiranja? Pogledaj naš kurs osnovnog programiranja.

U cilju što boljeg savladavanja gradiva, pre početka kursa radi se evaluacija polaznika kroz ulazni test iz osnova programiranja . Ukoliko ne položiš test, ne brini, kreirali smo za tebe kurs iz osnova programiranja, a kada njega prođeš, otvaraju ti se vrata za napredni kurs. Primenom te metodologije grupe se ujednačavaju kada je u pitanju predznanje polaznika što rezultira većim kvalitetom rada i daje mogućnost polaznicima da temeljno usvoje znanja i bolje upoznaju oblast koja ih interesuje.

U toku kursa iz naprednog programiranja polaznici će se kroz C# programski jezik upoznati sa osnovnim konceptima Objektno orijentisanog programiranja (OOP) kao i sa standardnim bibliotekama .NET framework-a kroz razvoj praktičnih konzolnih i Windows Forms aplikacija radi boljeg usvajanja znanja.

Drugi deo kursa obuhvata upoznavanje sa osnovnim tehnikama konkurentog programiranja kroz .NET Threading biblioteke.

Zvuči strašno?

U cilju što boljeg savladavanja gradiva, pre početka kursa radi se evaluacija polaznika kroz ulazni test iz osnova programiranja. Ukoliko ne položiš test, ne brini, kreirali smo kurs iz osnova programiranja, a kada njega prođeš, otvaraju ti se vrata za napredni kurs. Primenom te metodologije grupe se ujednačavaju kada je u pitanju predznanje polaznika što rezultira većim kvalitetom rada i daje mogućnost polaznicima da temeljno usvoje znanja i bolje upoznaju oblast koja ih interesuje.

Kurs sadrži preko 40 sati video materijala. Kurs broji ukupno 20 lekcija koje su podeljene na manje celine. Lekcije se sastoje iz teorije, praktičnih primera i zanimljivih zadataka. Kako kurs odmiče tako se fokus sve više pomera na praktičnu primenu znanja u konkretnim zadacima. Nakon svake lekcije sledi online test stečenog znanja, što omogućava kontinuirano praćenje napretka svake osobe pojedinačno kao i uvid u savladano gradivo.

Po završetku kursa, na raspolaganju ti je online završni test. Na osnovu rezultata testa, polaznici koji osvoje minimalno 50% bodova dobijaju i online Sertifikat o uspešno završenom kursu i stečenom znanju. Polaznici koji ostvare manje od 50% bodova dobijaju online sertifikat o odslušanom kursu. Pored toga, nudimo i mogućnost salanja “hard copy” Sertifikata na tvoju kućnu adresu.


Na ovom kursu ti nudimo:
 • Video materijale gde je detaljno opisana svaka lekcija - video materijali obuhvataju teoriju programiranja, praktične probleme i zadatke
 • Učenje sa bilo koje lokacije u bilo koje vreme
 • Pristup materijalima 24/7 tokom trajanja kursa
 • Mogućnost premotavanja videa
 • Izvorni kod
 • Učenje “trikova”
 • Online testove nakon svake lekcije
 • Mogućnost online polaganja završnog testa
 • Besplatan online sertifikat


Zanima te kako izgleda prijava? Vrlo jednostavno:
 • Prijaviš se putem našeg veb-sajta
 • Izvršiš uplatu
 • Startuješ sa učenjem kada ti to odgovara

Program kursa
Kurs će uskoro biti dostupan
Cena kursa: Uskoro