+381 21 422022
+386 31 296499
office@kurseviprogramiranja.com

Razvoj mobilnih aplikacija

Mobilne aplikacije su programi koji rade na mobilnim uređajima. Tržište mobilnih – Android i IOS aplikacija raste iz dana u dan a razvoj mobilnih aplikacija je jedno od najpopularnijih zanimanja današnjice. Specifičnosti mobilnih aplikacija rezultat su karakteristika samih mobilnih uređaja pa su i programi koji se koriste za razvoj mobilnih aplikacija posebno dizajnirani. Kursevi iz oblasti projektovanja i razvoja mobilnih aplikacija pomoći će ti da naučiš programske jezike i alate koji se koriste pri izradi iOS, Android i Windows Phone aplikacija. Najbolje je da odabereš onaj operativni sistem koji najviše leži tvojim interesovanjima.

 

Šta treba da znam, a šta ću naučiti na ovim kursevima?

Na ovom programu kurseva ćeš moći da savladaš ključne veštine neophodne za razvoj mobilnih aplikacija. Zavisno od toga koji kurs odabereš, upoznaćeš sa alatima potrebnim za razvoj aplikacija na datoj platformi. Spremićeš se da kreiraš sve, od jednostavnijih aplikacija, sve do kompleksnijih koje uključuju rad sa podacima. Naravno, što više vežbaš i radiš na sebi imaćeš bolje rezultate.

 

Šta ti nudimo?

Odlična video predavanja IT eksperata iz čitavog regiona. Naši predavači su spremni da nesebično podele svoja znanja i iskustva sa tobom. Zašto?

  • Zato što je cilj naših kurseva širenje IT zajednice u ex-YU regionu
  • Zato što smatramo da jedino ulaganjem u naše ljude, zaobilazeći jezičke i geografske barijere, možemo da stvaramo visoko kompetentan IT kadar na Balkanu.

 

Potrebne su ti dodatne informacije?

Ukoliko imaš pitanja ili su ti potrebne konsultacije, kontaktiraj nas – naš stručni tim će ti pomoći da napraviš pravi izbor.

Minimum 4 characters
0