Kada kažemo da je kod nas sve potpuno online – to i mislimo!

Kupovina kurseva karticom ili putem PayPal – sve(t) je online!

Naravno da stojimo iza toga da je ovde sve online i da ti potpuno dajemo slobodu gde ćeš da nešto radiš, kada ćeš to da radiš i koliko. Tako biraš i mesto plaćanja. Ne treba da dolaziš ni u kakvu poštu, kancelariju ili neko drugo mesto gde postoji red čekanja (svima nam se podigne kosa na glavi od toga).
Ovde nema čekanja. Ne čeka se plaćanje, ne čeka se znanje, ne čeka se profesor koji kasni. Čekaš se samo ti, da doneseš najbolju odluku u svom životu.

Kurseve na ovoj platformi možeš da platiš karticom za internet kupovinu (MasterCard, Maestro, Visa, American Express) ili putem svog PayPal naloga. 

Naravno, ukoliko nemaš nijedno od ova dva načina plaćanja, a ne poznaješ nikoga u okolini ko poseduje karticu ili PayPal, kontaktiraj nas na office@kurseviprogramiranja.com i pronaći ćemo rešenje.

Zašto je bolje da platim karticom nego uplatnicom?

Zato što su kursevi odmah tvoji! Finansijski je slično, osim što kada plaćaš uplatnicom imaš dodatnu proviziju u pošti ili banci. Kurs koji je plaćen online, odnosno karticom ili PayPal nalogom postaje odmah aktivan. Odmah, istog momenta. Ako plaćaš uplatnicom ili eBankingom, kurs je aktivan tek kada evidentiramo uplatu na računu (to može biti nekoliko minuta, sati, dana, ali nikada odmah).

Kako da znam da li moja kartica može da plaća online?

Ako nemaš iskustva sa internet plaćanjem, pozovi svoju banku i oni će ti odgovoriti na sva pitanja. Ako čak i pokušaš da platiš karticom koja ne podržava internet plaćanje, nema nikakvih problema – neće ti se skinuti novac sa kartice. Dobićeš obaveštenje o neuspešnoj transakciji i to je apsolutno sve što može da se desi. 

Da li je plaćanje karticom sigurno?

Online plaćanje karticom je potpuno sigurno! Naravno, treba da pripaziš na veb-sajtove koji izgledalju sumnjivo. Kurseviprogramiranja.com nemaju uvid ni u jedan podatak od trenutka kada krene procedura internet plaćanja karticom. Plaćanje se sprovodi pod vrlo rigoroznim standardima od strane sertifikovanih institucija za online plaćanja.

ŠTA JE CVV/CVC?

Najveći problem ljudi koji prvi put plaćaju online! Šta nam dođe taj CVV? U današnje vreme se vrlo lako mogu dobiti podaci o tuđoj platnoj kartici. Na primer, kupuješ u prodavnici i sigurnosne kamere te sve vreme vide tokom plaćanja. Znači da mogu da zavire i u tvoju karticu. Zbog toga se kod za verifikaciju CVV/CVC nalazi na poleđini platne kartice i tako osigurava kupce. Ovaj kod je potreban kod svih internetskih plaćanja, kada platna kartica nije fizički dostupna i nije moguće zahtevati pin kartice. Dakle, CVV je sigurnosni verifikacioni kod, umesto pina. Nalazi se na poleđini kartice. To su tri broja na poleđini kartice (kada je okreneš). 

Minimum 4 characters
0