+381 21 422022
+386 31 296499
office@kurseviprogramiranja.com

Iskustva polaznika

“Kao neko ko ništa nije znao u ovoj oblasti jer sam po zanimanju master ekonomista i rešio sam da se prekvalifikujem, malo je reći da sam prezadovoljan. Način na koji profesor Pjevalica iz SmartInIT škole predaje i približi gradivo učenicima je fantastičan. Imao sam tu sreću da slušam njega na sva tri kursa koja sam do sada završio. Počevši od Osnova programiranja, gde smo postavili, da kažem “kostur” kako sve to funkcioniše, da bi na naprednijim kursevima, taj kostur dobio jednu formu, celinu ali opet dovoljnu da možemo pohađati kurseve iz Web programiranja. Na kursevima Testiranja Softvera, uz svakodnevan rad, domaće zadatke, testiranja svake nedelje, primere i sugestije profesora, završni test na sva tri kursa je bio rutinska stvar. Znanje koje sam stekao, siguran sam da ću upotpuniti na naredna dva kursa koja planiram da završim na ASP.NET i Frontend kursu, da zaokružim celinu za full stack developera.  Lekcije su odlično koncipirane, tako da imam samo reči hvale. Veoma sam uzbuđen jer sada krećem na kurs ASP.NET, svako ko se dovumi da rešii da se prekvalifikuje, toplo bih preporučio. I kada bih mogao ponovo sve ispočetka, bez razmišljanja bih se odlučio za ove kurseve.”

Aleksandar Alimpijević

“Na kurs u sam krenula na nagovor prijatelja, koji je verovao da će mi se programiranje svideti. Nisam imala nikakvo predznanje kada sam krenula, bukvalno sam počela iz radoznalosti, da vidim kako to funkcioniše. Moj početni nivo znanja je bio i osnovni razlog što mi se kurs Osnova programiranja svideo, osmišljen je tako da čak i osoba koja je završila biologiju može da uđe u svet programiranja.
Prijatelj je, na kraju, ipak bio u pravu, pronašla sam se u rešavanju zadataka i kreiranju aplikacija, tako da uz mnogo učenja i završena dva kursa, sam primljena u PanonIT na praksu.”

Milica Milin

Minimum 4 characters
0