+381 21 422022
+386 31 296499
office@kurseviprogramiranja.com

Hostuj svoje kurseve

Imaš znanja i iskustva iz IT oblasti? Zašto ga ne bi podelio/podelila sa ljudima željnim znanja i tvojih saveta?

Kako? Lako – snimi kurs i postavi ga na našoj regionalnoj platformi Online kurseva programiranja. Našu platformu posećuje veliki broj osoba koje žele da unaprede svoja IT znanja i veštine, tako da će tvoj kurs biti dostupan mnogima.

hostuj svoje kurseve

Kako da hostujem svoje kurseve?

Osmisli temu i sadržaj kursa

Prvo je potrebno da osmislite temu kursa. Potrudite se da ne bude preširoka, jer obično preširoke teme nije moguće obuhvatiti samo jednim kursom.

Kreiraj lekcije i sadržaj

Napravi spisak lekcija i sadržaj kursa. Nemoj improvizovati, potrudi se da kurs bude kvalitetan. Vodi računa da na našoj platformi postavljamo samo one kurseve koji prođu kontrolu kvaliteta naših iskusnih predavača i IT stručnjaka.

Snimi i montiraj materijal kvalitetno

Cenu i prodaju radite uz našu punu podršku! Tu smo da zajedno sagledamo cenu, kao i da pružimo potpunu podršku kada je prodaja u pitanju.

Formiraj cenu i započni prodaju

Računaj na našu pomoć – možemo te posavetovati u vezi sa kreiranjem realne cene. Pružamo ti potpunu podršku u prodaji kursa preko naše regionalne platforme i naših marketinških kanala.

Kontaktiraj nas i kreni!

Podeli svoje IT znanje sa svima u regionu! Hostuj svoje online kurseve na našoj platformi. Kontaktiraj nas na +381 66 422 022 ili na email office@kurseviprogramiranja.com.

Minimum 4 characters
0